Ez az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. További információ »Rendben
Kidsfocus Játszva Fejlesztő Óvoda Program - óvónők játékajánlója
Megkértük a velünk dolgozó óvónőket, mondjanak szakmai véleményt a Kidsfocus játékokról!
Megújult társasjátékaink!
Töltsd le az ingyenes óvodás tudáspróbát!
Elindult youtube csatornánk!
A hónap játéka: Ki vagyok én? 

Életkor szerinti termékajánló
FORGALMAZÓK
Játékainkat a következő viszonteladóknál is megtalálod! 

Óvónők véleménye

Szakértőink, 2021. 03. 04.

Tudjátok, hogy a Játszva fejlesztő óvoda program keretében időről időre óvodákhoz küldünk fejlesztőjáték csomagokat. Igyekszünk mindig olyan óvodát választani, akik talán a körülményeik miatt nem engedhetik meg maguknak, hogy gyakran cseréljék a játékokat vagy újakat vásároljanak. 

Az óvodáknak mi ingyenesen adjuk ezeket a csomagokat - csak az óvónők, gyerekek véleményére vagyunk kíváncsiak. Gyűltek is tapasztalatok, vélemények, ezeket most játékonként össze is gyűjtöttük. 

 Óvónők ajánlásával 

Nagyon hálásak vagyunk nektek a fejlesztő játékokért amiket tőletek kaptunk, millió örömteli percet szereztetek nekünk. A sok játék közül a Képességfelfedező kártyákat emelném ki, amelyet rengeteg alkalommal használtunk és használunk a mai napig is anyanyelv és kommunikáció, játékra nevelés foglalkozásokon. A kártyákkal megtanulták a gyerekek az állatok lakhelyét, azt is hogy mivel táplálkoznak, valamint megtanulták  megkülönböztetni a kicsi - és nagy állatokat. A beszélő gyerekek ismereteit  tartalmas beszélgetésekkel tudtuk bővíteni a képek segítségével,  a nem beszélő gyerekek pedig ugyan úgy mint beszélő társaik elsajátították az ismereteket a kártyák egymáshoz rendelésével. 

Papp Gáborné Anikó gyógypedagógus, Ózd Csillagfürt Óvoda 

Tovább az összes óvónői véleményhez. 

Nagyon örülünk a játékok sokféleségének, a heterogén összetételű csoportjaink felváltva használhatják, kisebbeknek-nagyobbaknak megtalálhatók érdekes, fejlesztő játékok! Hiszen táblajáték, társasjáték, kártyajátékok és a foglalkoztató füzetek feladataival ismerkedhettünk meg, és tölthettünk/tölthetünk hasznos időt a gyerekekkel.

Pappné Illyés Tímea

Bakonszegi Zöldliget Óvoda

Tovább az összes óvónői véleményhez. 

a

Ezúton is is köszönjük a lehetőséget, hogy bekerülhettünk a Kidsfocus Játszva Fejlesztő Óvoda Programba!

A két kedvenc játékunkat szeretném kiemelni:

Az egyik : Az állatkertben - Nagyon jó minőségű kártyák vannak benne. Könnyen meg tudják fogni a kis kezükkel a gyerekek. Nagyon jó ismereteket tartalmaz, szórakoztató gyereknek és felnőttnek egyaránt.

A másik: Gyorsan és ügyesen 6-6+ Maguk a kártyák annyira felkeltették a gyerekek érdeklődését, hogy hetekig csak ezt a játékot kérték vegyük elő. Egyszerűen nem akarták abbahagyni.

Még sokat fogunk játszani a különböző értékesebbnél értékesebb játékokkal. Horváth Mária, Békéscsaba, Lencsési Óvoda Napsugárovi intézményéből: a Nyuszi csoport

Tovább az összes óvónői véleményhez. 

Nézzetek be a kulisszák mögé

Besorolás nélkül, 2020. 05. 15.

Raktárpakolás képei Ez a karantén időszak arra is jó volt, hogy kicsit rendezkedjünk a raktárunkban. Nem tudom, hogy tudjátok-e, de mi egy vidéki vállalkozás vagyunk, egészen messze van a főhadiszállásunk a fővárostól. A marketingesünk él Budapesten, de most ő is falusi számüzetésben él, szerintem nem is vágyik vissza a nyüzsgésbe. Mi eddig is online vállalkozás "is" voltunk, vagyis a napi munkavégzést nem igazán befolyásolta a vírusos időszak, illetve mégis.

Történt ugyanis, hogy

Egy hét alatt megváltozott az életünk

Besorolás nélkül, 2020. 03. 23.

Magunk mögött tudhatunk egy nagyon kemény hetet és még előttünk áll ki tudja mennyi, ami ettől még keményebb is lehet. Lesz. Az internet és tv, rádió tele van jótanácsokkal arra, hogyan is éljük túl a bezártságot, hogyan csináljunkúgy, mintha minden a régi lenne. De nem az. 

Mi is nehéz napokat tudhatunk magunk mögött, a Kidsfocus csapat is gőzerővel azon dolgozik, hogy életben maradjon az az álom, amit néhány évvel ezelőtt megálmodtunk. 

Mondd miért!?

Képességfejlesztésről, 2020. 03. 04.
Mondd miért társajáték

Amikor a gyermekeim még óvodások voltak, azt hiszem a leggyakrabban elhangzó kérdés volt: MIÉRT? A gyermekpszichológusok el is neveztek egy életkor-szakaszt miért korszaknak. Nem véletlenül. Nem hiszem, hogy van olyan kérdés, ami többször kijön egy ovis száján. De pont attól lesz szép ez az életkor, hogy nekünk is újra fel kell idéznünk, hogy miért is villámlik, mekkorák voltak a dinoszaruruszok és miért is fordul a nap felé a napraforgó. 

Azt sem tudja a jobb kéz, hogy mit csinál a bal

Képességfejlesztésről, 2020. 02. 03.


Biztosan sokan jártatok már ti is így, hogy nem tudtátok, hogy melyik kézzel hová is kapjatok, a sok tennivaló közepette. Én is nem egyszer jártam így, és ahogy az idő halad előre, úgy látom, egy egyre többször fordul elő. Néha meg kell egy pillanatra állnom, hogy átfussam gondolatban, mit is csinálok éppen..

Nem csak mi vagyunk ezzel így, a gyerekeknek is nehéz gyakran a testüket koordinálni, leginkább, ha valamilyen utasítást kell gyorsan, refelxszerűen végrehajtaniuk.

200 méter múlva fordulj jobbra

Képességfejlesztésről, 2020. 02. 03.


Akárhová indulunk, szinte mindig elindítuk egy navigációs appot a telefonon. Vagy azért, mert gyorsan szeretnénk odaérni és fontos, hogy a pillanatnyi forgalmi helyzetről kapjunk tájékoztatást, vagy azért, mert ismeretlen az úticélunkhoz vezető útvonal.

Olyan egyszerűnek tűnik az instrukció, hogy forduljunk jobbra… hogyan, honnan és mikor tanultuk ezt meg?

Miért tudjuk, hogy melyik a jobb oldalunk?

Bemutakozunk

Besorolás nélkül, 2019. 09. 03.

Bemutatkozik a Kidsfocus Fejlesztő Óvoda program

A Kidsfocus 100%-ban magyar tulajdonú, elsősorban fejlesztő játékokat készítő és itthon, magyar nyomdákban gyártató vállalkozás. Játékainkat megtalálhatják a Tesco, a Spar polcain, a Fakopáncs üzleteiben és számos nagyobb online webáruházban, illetve saját webshopunkban. Társasjátékaink, foglalkoztató füzeteink az 5 alapképesség fejlesztésére specializálódtak (matematika, nyelv, mozgás, logika, intelligencia) – egy-egy részterület külön is fejleszthető de vannak olyan termékeink, amelyek több alapképességet egyszerre fejlesztenek. Kiadványaink segítenek a szülőknek, pedagógusoknak „feltérképezni” a gyermekek képességeit, meghatározni azokat a pontokat, ahol segítség kell nekik az iskolai életre való felkészülésben.

Társasjátékaink, foglalkoztatóink 3-tól 8 éves korig komplex, egymásra épülő sorozatokkal kínálnak folyamatos fejlődési lehetőséget a gyerekeknek!

Nézze meg óvodáknak szóló pályázatunkat!

Kidsfocus Játszva Fejlesztő Óvoda Program

Kidsfocus Játszva Fejlesztő Óvoda program, 2019. 09. 03.

Bemutatkozik a Kidsfocus Fejlesztő Óvoda program

 

A Kidfocus Fejlesztő Óvoda programot azért hoztuk létre, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki azokkal a pedagógusokkal és gyerekekkel, akik játékainkkal játszanak, gyakran használják őket az óvodai életben.

Nekünk fontos, hogy folyamatos visszajelzést, kritikát, véleményt, dicséretet, ötleteket kapjunk a játékaink „végfelhasználóitól”, a gyerekektől!

Imi bácsi csatlakozott hozzánk!

Szakértőink, 2019. 08. 12.

 

Csatlakozott hozzánk Imi bácsi!


Imi bácsi a játékaink zenei anyagát énelki majd fel, így sokkal könnyebben tudnak majd a kevésbé énelkős anyukák együtt dalolni a gyerekekkel. 

Sorsoltunk, nyertesünk!

Besorolás nélkül, 2019. 07. 22.

Elékezett az a nap, amire minden nyereményjátéknál nagyon várunk! Ti is, akik velünk játszotok, és mi is, mert nincs is jobb, mint amikor értesítjük a nyertesünket arról, hogy ővé lett a játék, amiért játszott. 

Most fotókat vártunk tőletek, és jöttek is képek, nagyon sokat küldtetek, köszönjük Nektek! A feldolgozásuk még folyamatban van, mert mindegyik képnek szép kis Kidsfocus-os keretet készítünk, és rá is írjuk, a mini-sztorit, amit írtatok képhez - szóval jönnek még a képek. 

Itt tudjátok megnézni, az instánkon 

és a facebook oldalunkon. 

És akkor lássuk, a nyertesünket!

Tadaaaam, dobpergés: Horváth Tamara nyerte a ZOO társasunkat!

És melyik a nyertes kép? 

Nyereményjáték - Nyertesünk

Besorolás nélkül, 2019. 03. 28.

Kisorsoltuk, megszerveztük, átadtuk!!

Locsolóversek

Besorolás nélkül, 2019. 03. 28.

Mindjárt itt a húsvét! Összegyűjtöttünk nektek néhány locsolóverset, amelyek kifejezetten óvodás kicsiknek valók!

Képesség navigátor

Képességfejlesztésről, 2019. 02. 24.

A Képesség navigátor termékcsaládunk már a facebook oldalunkon is bemutatkozott! Videók, bejezgyések születtek róla, összegyújtve most itt találjátok a információkat. 

Termékvélemény: Mi micsoda társasjáték

Besorolás nélkül, 2018. 10. 19.

Mindig öröm olvasni egy elégedett használó véleményét, szerencsére Judit részletesen kifejtette, hogy mi a véleménye a játékról. 

Radosza gyűrűk

Képességfejlesztésről, 2018. 10. 18.

Újdonság a webáruházban! Olvasd el szakértőnk ajánlását! Nézd meg a videót! 

Nyelvi fejlesztés

Képességfejlesztésről, 2018. 08. 13.

A gyerekeknek veleszületett képességük van a nyelv elsajátítására, azonban a gyerekek nagyon eltérően fejlődnek e területen. 

A nyelvi fejlesztést is játékosan, barátságosan, sokszor szülőkkel közösen jó végezni.

Matematikai fejlesztés

Képességfejlesztésről, 2018. 08. 13.

Az óvodáskor a fejlesztésben egy kiemelkedő kor. Ilyenkor könnyedén tehetők le a matematikai-logikai alapok.

Ilyenkor nem a Pitagorasz-tételre vagy egyenletekre kell gondolni, hanem olyan egyszerű, de rávezető feladatokra, amely által barátságot kötnek a matematikával-logikával.

Szakértőink - Radics Márta

Szakértőink, 2018. 08. 09.

Radics Márta 

A Szegedi Tudományegyetem oktatója.

„2004 óta dolgozom gyermekek között logopédus, gyógypedagógus végzettséggel. Tapasztalataimat általános iskolában, korai fejlesztő központban,
óvodában és tanodában dolgozva gyűjtöttem. 

Szakértőink - Szentandrási Dóra

Szakértőink, 2018. 08. 09.

Szentandrási Dóra

A BME Építészmérnöki karán végeztem 2000-ben, okleveles építészmérnök vagyok, három gyermek édesanyja. A GYIK Műhelyben (Gyermek és Ifjúsági Képzőművészeti Műhely) 2011-ben Terbe Ritával közösen indítottam térlátásfejlesztő programot.

Szakértőink - Dr. Juhász Valéria

Szakértőink, 2018. 08. 09.

Dr. Juhász Valéria, docens

A Szegedi Tudományegyetem alkalmazott nyelvésze. Már több mint egy évtizede foglalkozik mélyrehatóbban nyelvfejlődéssel, nyelvfejlesztéssel, speciálisan az iskoláskor előtti évek nyelvfejlődési folyamataival, amibe a tipikus nyelvfejlődés mellett beletartozik a megkésett beszédfejlődés és a tehetséggondozás is. 

nnál kevesebb időt kell majd a tankönyvek fölött görnyedve töltenie.”

Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.